Hvem er jeg

Jeg hedder Line, er 34 år gammel og bosat på Bornholm i Nexø sammen med min kæreste Patrick og vores sønner Theodor på 4 år og Huxi på 1 år. Jeg har en baggrund som administrativt uddannet, handelsøkonom, og de sidste 7 år har jeg arbejdet som selvstændig personlig træner, livsstilscoach og influencer. Jeg ved derfor, hvad det vil sige at være selvstændig og hele tiden skulle følge med i alt, hvad der sker i ens virksomhed og samtidig bevare overblikket!

Min fornemmeste opgave er at hjælpe selvstændige erhvervsdrivende med at skabe overblik og gribe de bolde, der er i luften, når det kommer til SoMe (sociale medier). Jeg er utrolig struktureret, perfektionistisk, loyal og effektiv.

Ved siden af mit fuldtidsarbejde som personlig træner og livsstilscoach, har jeg en blog og Instagram profil, Lines Livsstil, hvor jeg i flere år har delt alt om min sunde, aktive hverdag og mit liv som mor.